Vista previa e impresión

Propiedades
 
10
Apliko dhe paguaj për token
(e modifikur më: 5/18/2017)

Shpenzimet

( ver detalles )

Duración del paso ( ver detalles )

Espera hasta paso siguiente

MKD 2280
10 mn  -  45 mn
1 ditë  -  5 ditë

Të dhëna për kontaktin

Enti përkatës

ÇDO BANKË E AUTORIZUAR

Rezultatet e pritshme

Token payment receipt 01 - Token payment receipt

Dokumentet e nevojshme

1. 01 - Libre deuda de patente
Letërnjoftim

Shpenzimet

Detaje mbi shpenzimet

hipotesis

MKD 2,280
Pagesa e aplikimit për token

Korniza kohore

Pritja në radhë: Min. 5mn - Max. 30mn
Koha në sportel: Min. 5mn - Max. 15mn
Kohëzgjatja deri në hapin e ardhshëm: Min. 1 ditë - Max. 5 ditë

Informacion shtesë

Aplikuesi mund të autorizojë arkitektin të aplikojë për token dhe nënshkrim elektronik.

Kërkim ndihme: Ofrues i autorizuar për e-nënshkrime 'KIBS'

Enti përkatës

Ofrues i autorizuar për e-nënshkrime 'KIBS'

Powered by eRegulations (c), a content management system developed by UNCTAD's Investment and Enterprise Division, Business Facilitation Program and licensed under Creative Commons License