Lista e hapave
(Numri total i hapave: 5)
Apliko për leje shrytëzimi të hapësirave publike  (2)
Merr leje për shfrytëzim të hapësirave publike  (3)

Vista previa e impresión

Propiedades
 
Përmbledhje e procedurës
 

Ku të shkoni ? (2)

Duhet të shkoni në institucionet vijuese. Numri që shfaqet, tregon sa ndërveprime janë të nevojshme me secilin subjekt.
Çdo bankë komerciale (x 2)
1 4
Çdo bankë komerciale
Komuna e Gostivarit (x 3)
2 3 5
Komuna e Gostivarit

Çfarë do të merrni (1)

Synimi i kësaj procedure është të merren këto doukumente.
Leje e përkohshme për shrfytëzim të hapësirës publike
5
Leje e përkohshme për shrfytëzim të hapësirës publike

Dokumentet e nevojshme 

Dokumentet me shirit të gjelbër do t'u jepen gjatë procedurës
Fletëpagesë (x 2)
1 4
Fletëpagesë
Pagesa e taksës për kërkesë
2
Pagesa e taksës për kërkesë
Kërkesë për leje të përkohshme
2
Kërkesë për leje të përkohshme
Pagesa për shfrytëzim të hapësirës publike
5
Pagesa për shfrytëzim të hapësirës publike

Sa kushton?

Kostoja e procedurës  MKD  250

Detaje mbi shpenzimet

Llogarisni shpenzimet

MKD 250
Taksa për aplikim për leje

Sa zgjat?

Koha totale e vlerësuar është llogaritur duke shtuar kohën e kaluar: 1) duke pritur në radhë, 2) në sportel dhe 3) në mes të hapave.
  Min. Max.
Koha totale (përmbledhje): 1 ditë 6 ditë
nga e cila:
Pritja në radhë (përmbledhje): 10mn 1h. 10mn
Koha në sportel: 15mn 35mn
Kohëzgjatja deri në hapin e ardhshëm (përmbledhje): 1 ditë 6 ditë

Arsyetimi ligjor?

Normat që arsyetojnë procedurën dhe përmbajtjen e saj
Law on administrative taxes Ligji për taksat administrative (MK)
  Neni 37 (paragrafi 3)
Law on municipal taxes (MK) Ligji për taksat komunale (MK)
  Nenet 3 (paragrafi 7), 20 (paragrafi 7), 20 (tarifa 7)
Law on municipal taxes (AL) Ligji për taksat komunale (SQ)
  Nenet 3 (paragrafi 7), 20 (paragrafi 7), 20 (tarifa 7)
Powered by eRegulations (c), a content management system developed by UNCTAD's Investment and Enterprise Division, Business Facilitation Program and licensed under Creative Commons License