Vista previa e impresión

Propiedades
 
Paguaj depozitën monetare
(e modifikur më: 9/12/2017)
Ky hap është fakultativ

Të dhëna për kontaktin

Enti përkatës

Çdo bankë komerciale

të listuara në Website: http://tinyurl.com/j6a6wfl

Rezultatet e pritshme

Fetëpagesë e pagesës së depozitës monetare 01 - Fetëpagesë e pagesës së depozitës monetare
Vërtetim për depozitimin monetar 01 - Vërtetim për depozitimin monetar

Dokumentet e nevojshme

1. 01 - Libre deuda de patente
Fletëpagesë (origjinal)

Shpenzimet

Detaje mbi shpenzimet

hipotesis

MKD 307,500
Shuma minimale e depozitës

Korniza kohore

Pritja në radhë: Min. 5mn - Max. 30mn
Koha në sportel: Min. 5mn - Max. 15mn

Arsyetimi ligjor

1. Ligji për shoqëritë tregtare (ENG)
Ligji për shoqëritë tregtare (ENG)
Nenet 21, 172
2. Ligji për shoqëritë tregtare (SQ)
Ligji për shoqëritë tregtare (SQ)
Nenet 21, 172

Informacion shtesë

Meqë subjekti akoma nuk ka llogari zyrtare, depozita paguhet në llogari të përkohshme bankare. Pas regjistrimit të subjektit dhe aktivizimit të llogarisë zyrtare të subjektit, mjetet transferohen nga llogaria e përkohshme në llogarinë zyrtare të subjektit.
Powered by eRegulations (c), a content management system developed by UNCTAD's Investment and Enterprise Division, Business Facilitation Program and licensed under Creative Commons License