Lista e hapave
(Numri total i hapave: 7)
Apliko për leje shrytëzimi të hapësirave publike  (2)
Merr leje për shfrytëzim të hapësirave publike  (5)

Vista previa e impresión

Propiedades
 
6
Prano njoftimin
(e modifikur më: 4/28/2017)

Të dhëna për kontaktin

Enti përkatës

Komuna e Gostivarit

Bul. Vëllezërit Gjinoski, Nr. 61 , Gostivar 1230
Tel: +389 42 21 35 11
Fax: +389 42 21 44 06
Email: info@gostivari.gov.mk
Website: www.gostivari.gov.mk

Njësia përkatëse

Departamenti për veprimtari komunale dhe mbrojtje të mjedisit jetësor

E hë: 08:00-10:30, 11:00-16:00
Mar: 08:00-10:30, 11:00-16:00
Mër: 08:00-10:30, 11:00-16:00
E enj: 08:00-10:30, 11:00-16:00
E pre: 08:00-10:30, 11:00-16:00

Personi përgjegjës

Refet Imeri

Udhëheqës i departamentit për veprimtari komunale dhe mbrojtje të mjedisit jetësor
Tel: +389 42 21 35 11

Rezultatet e pritshme

Takim 01 - Takim

Informacion shtesë

Udhëheqësi i departamentit njofton aplikuesin me telefon se leja është gati dhe mund të merret nga zyrat e departamentit.
Powered by eRegulations (c), a content management system developed by UNCTAD's Investment and Enterprise Division, Business Facilitation Program and licensed under Creative Commons License