Institucionët

Ligjet dhe Normat

Formularët dhe dokumentët

Oda ekonomike rajonale e zejtarëve

address Address:
Rr. Koco Zozi, Nr. 34
telephone Tel:
+ 389 42 52 02 66

Unidades e Personas a cargo

Oda ekonomike rajonale e zejtarëve

E hë: 09:00-16:00
Mar: 09:00-16:00
Mër: 09:00-16:00
E enj: 09:00-16:00
E pre: 09:00-16:00
Nazif Mustafa
Udhëheqës in odës regjionale të zejtarëve
Tel  + 389 70 89 50 32
Powered by eRegulations (c), a content management system developed by UNCTAD's Investment and Enterprise Division, Business Facilitation Program and licensed under Creative Commons License