Institucionët

Ligjet dhe Normat

Formularët dhe dokumentët

Çdo stacion i autorizuar për kontroll teknik

address Address:
listuar në

Unidades e Personas a cargo

Zyrë e plicisë në qendrën për kontroll teknik

E hë: 08:00-16:00
Mar: 08:00-16:00
Mër: 08:00-16:00
E enj: 08:00-16:00
E pre: 08:00-16:00
Powered by eRegulations (c), a content management system developed by UNCTAD's Investment and Enterprise Division, Business Facilitation Program and licensed under Creative Commons License