Institucionët

Ligjet dhe Normat

Formularët dhe dokumentët

Regjistri qendror

address Address:
Bul. Vëllezërit Gjinovski, Nr. 56
telephone Tel:
+389 42 22 10 48

Unidades e Personas a cargo

Regjistri qendror

E hë: 08:30-10:30, 11:00-16:30
Mar: 08:30-10:30, 11:00-16:30
Mër: 08:30-10:30, 11:00-16:30
E enj: 08:30-10:30, 11:00-16:30
E pre: 08:30-10:30, 11:00-16:30
Branislav Andonovski
Udhëheqës i zyrës regjionale të regjistrit qendror
Powered by eRegulations (c), a content management system developed by UNCTAD's Investment and Enterprise Division, Business Facilitation Program and licensed under Creative Commons License