Institucionët

Ligjet dhe Normat

Formularët dhe dokumentët

Kartel ltd

address Address:
Rr. Ilindenska, Nr. 298
telephone Tel:
+389 42 21 50 35

Unidades e Personas a cargo

Departamenti për kontroll të kushteve tekniko-eksploatuese

E hë: 08:00-17:00
Mar: 08:00-17:00
Mër: 08:00-17:00
E enj: 08:00-17:00
E pre: 08:00-17:00
E shtu: 08:00-15:00
Powered by eRegulations (c), a content management system developed by UNCTAD's Investment and Enterprise Division, Business Facilitation Program and licensed under Creative Commons License